Diofit Venray

 • Logo en huisstijl

  Diofit is geen gewone sportschool. Als je gespecialiseerd bent in persoonlijke begeleiding op het gebied van bodybuilding dan moet je dit ook uitstralen! Het logo en beeldmerk komen terug in de complete huisstijl van Diofit Venray. Van website tot en met visitekaartjes

 • Ledenpas

  Lid worden van een sportschool, de drempel ligt vaak hoog. Wij ontwierpen de leden pas van sportschool Diofit Venray. Zoals wij zelf zouden zeggen: Aan de pas kan het niet liggen!

 • Reclame

  Voor diofit verzorgden wij alle reclame uitingen zoals: Huis aan huis flyers, advertenties in (vak)bladen, kortingscoupons en social media.

 • Bestickering

  Voor Diofit Venray verzorgden wij de bestickering van het pand. De gevel, entree en het mega reclamebord aan de oostrumseweg kregen een nieuwe laag!

 • Fotografie

  Voor Diofit Venray verzorgden wij de fotografie voor in media uitingen zoals: (online) advertenties, flyers, folders

Diofit Venray

Hoe zet je een splinternieuwe sportschool op de kaart die gespecialiseerd is in persoonlijke begeleiding op het gebied van Cardio-training, power lifting en body-building ? We begonnen vanaf schets voor de complete identiteit van Diofit Venray. Het strakke logo komt terug op producten en de ledenpas. Later vormde dit de basis voor de bestickering van het pand en een mega reclamebord van 3×2 meter aan de doorlopende weg! Diofit koos voor fotografie verwerkt in een campagne met verschillende advertenties in (vak)bladen en regionale folders. Ook maakten wij een huis aan huis flyer en keycords voor de open dagen.


Wilt u ook uw logo laten maken door Semantiq Studio, klik dan op de button hieronder